Een woning kopen in Borne met een aankoopmakelaar

Misschien denk je: waarom zou ik een aankoopmakelaar inschakelen? In een krappe woningmarkt moet je slim en soms ook snel handelen. Met een aankoopmakelaar uit Borne vergroot je de kans op succes. Als aankoopmakelaar ontzorg ik je tijdens het hele aankoopproces. Naast zoeken, beoordelen en onderhandelen, handel ik alle juridische rompslomp af en controleer ik alle aktes. Met een aankoopmakelaar kies je vol vertrouwen jouw droomhuis.

Zoeken, beoordelen,
onderhandelen en opleveren

Een huis kopen is een van de belangrijkste beslissingen van je leven, die je ook niet vaak zult maken. Niet zo gek om dan hulp in te schakelen van een expert, een aankoopmakelaar, die volledig handelt in jouw belang. Echt een huis voor jou weet veel van de lokale markt in Borne en regio Twente. Aankoopmakelaar Saskia helpt jou bij het maken van een rationele beslissing, met een realistische kijk op het budget. In haar advies neemt ze ook jouw wensen voor een passende buurt mee. Samen met jou kijkt ze naar de vraag ‘Waar pas jij thuis?’

Wat doet een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar begeleidt mensen bij het kopen van een huis. Een nieuwe woning kopen is niet altijd eenvoudig, en er komen veel dingen bij kijken waar jij als koper misschien geen weet van hebt. De aankoopmakelaar helpt door het selecteren van geschikte huizen, het beoordelen van het huis tijdens de bezichtiging en voert de onderhandelingen met de verkopende partij. Kijk bij de diensten van Echt een huis voor jou welk pakket bij jouw wensen en budget past. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten: van een DIY-kit waarbij je advies en tools krijgt en vervolgens zelf aan de slag gaat, tot het PLUS-pakket waarbij de aankoopmakelaar jou alle rompslomp uit handen neemt.

Veelgestelde vragen

Een aankoopmakelaar neemt het werk voor je uit handen. Ik ben expert op het gebied van woningen in Borne en regio Twente. Emoties kunnen alle kanten op gaan bij het zoeken naar huis. Ik help bij het maken van een keuze die goed voelt én rationeel verantwoord is. Denk aan advies over de hoogte van het bod en aan bouwtechnische en juridische zaken. Onderhandelen doe ik dagelijks. Hierdoor weet je zeker dat je jouw droomhuis voor de juiste prijs krijgt.

Is de aankoop rond? Dan help ik met de administratieve zaken zoals de voorwaarden en het koopcontract. Ik ben aangesloten bij de brancheorganisatie NVM, waardoor ik gecertificeerd en altijd met de laatste kennis handel. Benieuwd welke huizen mijn klanten kochten via Echt een huis voor jou? Lees de ervaringsverhalen en portfolio.

Zoek je een koophuis? Dan kan een aankoopmakelaar je helpen! Met de huidige krapte op de woningmarkt is het kopen van een nieuwe woning niet altijd eenvoudig. Een aankoopmakelaar helpt bij het selecteren van geschikte huizen. Ik ga mee naar bezichtigen en voer onderhandelingen met de verkopende partij. Is het bod geaccepteerd? Dan help ik met de administratieve en juridische zaken. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten: van DIY-kit waarbij je advies en tools krijgt en vervolgens zelf aan de slag gaat, tot het PLUS-pakket waarbij de ik als aankoopmakelaar alle rompslomp uit handen neem.

Bekijk alle diensten.

De koop van een eerste woning is een belangrijke beslissing. Graag help ik je bij het zoeken, beoordelen en onderhandelen. Ik zoek actief naar een geschikte woning die voldoet aan je wensen. Ik weet veel van de huizenmarkt en help bij het maken van een keuze die goed voelt én rationeel verantwoord is. Samen met jou kijk ik naar de vraag: ‘Waar pas je thuis?’ Ik kijk verder dan de nodige juridische zaken, ik let ook op een passende buurt en de mogelijkheden voor de toekomst. Met een aankoopmakelaar hak je eenvoudiger moeilijke knopen door en doe je vol vertrouwen een bod op jouw toekomstige huis.
Niets is zo persoonlijk als de wensen en eisen die je stelt aan je huis. Bij de zoektocht naar een woning in omgeving Borne starten we met een persoonlijke intake. In dit gesprek brengen we jouw wensen in kaart, welk type huis je voorkeur heeft en hoe je graag wilt leven. Vervolgens zoeken we geschikte huizen aan de hand van het actuele woning-aanbod. De wijken, straten en woningen in Twente kennen geen geheimen voor mij. Dit zorgt ervoor dat ik altijd met op maat gesneden voorstellen kom. Samen vinden we een huis dat bij je past in regio Borne.
Een huis koop je niet zomaar. Een aankoop leidt tot langdurig financiële verplichtingen die het woongenot niet in de weg mogen staan. Je wilt ook leuke dingen blijven doen. Ruimte hebben voor gezinsuitbreiding of op termijn comfortabel met pensioen gaan. Als aankoopmakelaar kijk ik verder dan de financiering alleen. Ik werk resultaatgericht. Kan ik je niet helpen, dan krijg je geen nota. Je betaalt pas op het moment dat alles is afgehandeld en de betrokken partijen gedaan hebben wat ze moeten doen. Wel zo’n prettig idee.

Ja hoor, dat kan. Maar waarom zou je dat niet doen bij zo’n grote en kostbare aankoop? Een miskoop of een teveel betaalde koopsom kan nog jarenlang (negatieve) financiële gevolgen hebben. Houd er verder rekening mee dat je waarschijnlijk veel tijd en energie moet steken in de zoektocht en het proces van bieden en onderhandelen. Ook kom je misschien zaken tegen waar je geen weet van hebt, wat later voor vervelende situaties kan zorgen.

Heb je een huis gespot waar je jezelf ziet wonen? Met een aankoopmakelaar bezoek je de woning samen. De makelaar zorgt dan dat alle belangrijke informatie boven water komt. Ik speur naar eventuele gebreken in of aan het huis, beoordeel of de vraagprijs reëel is en kijk of het verder voldoet aan al je wensen. Is er een bouwkundig rapport nodig, dan krijg je advies over de gebreken en de oplossingen. Als aankoopmakelaar doe ik er alles aan om voor jou de beste deal te sluiten. Dat geeft een vertrouwd gevoel.

De kosten voor een aankoopmakelaar hangen af van het pakket dat je kiest. Sommige aankoopmakelaars werken met een percentage van de aankoopprijs. Echt een huis voor jou werkt met een vast tarief. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent. De prijs varieert tussen € 1200 en € 3500, afhankelijk van je wensen die we bespreken tijdens het intakegesprek. Bekijk het prijsoverzicht.

Ben je op zoek naar je eerste huis? Zoek je een woning als investering? Ben je uit je huidige huis gegroeid en toe aan een nieuw (t)huis? Deze klanten gingen je voor en kochten dankzij Echt een huis voor jou hun droomhuis!

Waarom samenwerken met een aankoopmakelaar:

  • Je hebt te weinig tijd om zelf op woningjacht te gaan;
  • Je wilt vol vertrouwen een huis kopen en hebt zelf niet de nodige kennis om huizen te bezichtigen;
  • Je kan hulp en kennis gebruiken bij de onderhandelingen;
  • Tot nu toe is het je nog niet gelukt en je kan alle hulp gebruiken;
  • Je vindt het lastig om een keuze te maken en je zoekt een sparringpartner;
  • De huidige markt is frustrerend en je wilt iemand die me hierbij kan helpen;
  • Funda is niet de heilige graal, de huizen gaan aan jouw neus voorbij;
  • Een aankoopmakelaar denkt verder en komt met suggesties waar je zelf niet aan denkt.
Echt een huis voor jou heeft een zeer brede kennis van de makelaardij en alles daaromheen. Als aankoopmakelaar ken ik de woning- en investeringsmarkt door en door. Voor zaken die net iets meer verdieping vragen, werk ik samen met onafhankelijke deskundige adviseurs zodat we korte lijntjes hebben. Ik help je graag bij het zoeken naar een gezonde investering. Neem contact op over de mogelijkheden.
Het is zover. Je hebt besloten om je huis te verkopen. Hoe weet je hoeveel je voor jouw huis kan vragen? Hoe wordt alles vastgelegd? Waar letten kopers op? Vragen die roepen om heldere antwoorden. Tijdens het intakegesprek bespreken we alle stappen en krijg je antwoord op al je vragen over je huidige woning.
Echt een huis voor jou stelt jouw woonwensen centraal. Voordat we gaan samenwerken maken we uiteraard eerst kennis! Op zoek naar een huis in omgeving Borne en Twente? Neem direct contact op.Een drukke baan. Oppassen op de kleinkinderen. Mee op schoolkamp. Of op zakenreis naar het buitenland. Er zijn tal van redenen waardoor het je doordeweeks niet lukt om een afspraak te plannen. Voor ons geen punt! Echt een huis voor jou is 6 dagen per week voor jou beschikbaar – dus ook op zaterdag(op afspraak). Hierdoor gaat er niets aan je neus voorbij.

Woning gezocht

Aankoopmakelaar Saskia Vreeman

Waar past iemand thuis? Saskia begeleidt mensen bij het kopen van een huis. Een nieuwe woning kopen is niet altijd eenvoudig. Met haar jarenlange ervaring en kennis van de woningmarkt in Borne en Twente helpt ze jou bij het vinden van jouw koophuis!

Een woning vinden die bij je past
doe je met Copaan

Weet je niet hoe je op Funda het beste kunt zoeken naar een huis? Gaan de leuke woningen net aan je neus voorbij? Met ons eigen zoekprogramma "Copaan" maakt een woning zoeken een stuk makkelijker en leuker.

Geef je via onderstaande link op en probeer Copaan 2 weken vrijblijvend uit!