Waar pas je thuis?

Jouw droomwoning kopen in Borne en omgeving Twente?

Zie mij als de pijler onder de brug, die de basis vormt en de fundering is onder jouw beslissing bij de koop van jouw huis. Keuzes maken kan als stressvol worden ervaren en wanneer je er dan voor wilt gaan, welke consequenties heeft dat dan voor jou? Door van mijn kennis gebruik te maken en jouw vragen bij mij tegen het licht te houden durf je vast en zeker deze stap naar een nieuwe eigen woning te zetten. Ik help je graag in je zoektocht en met de aankoop.

Gecertificeerd makelaar
Saskia is in 1996 beëdigd als makelaar/taxateur door de Rechtbank Almelo. Daarna is ze lid geworden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Dat houdt in dat er belangrijke kwaliteitseisen gesteld worden aan de kennis en handelswijze van de makelaar. Ze is onafhankelijk en klanten waarderen al meer dan 25 jaar haar deskundige dienstverlening.

“Ik ben er trots op dat klanten mij betrekken bij één van de belangrijkste beslissingen in hun leven. Niets is zo persoonlijk als de wensen en eisen die mensen stellen aan hun huis. Ik stel mijzelf altijd de vraag ‘Waar past iemand thuis?’. Ik kijk verder dan de eerste wensen en geef een realistische kijk op het budget. Door het grote verantwoordelijkheidsgevoel dat ik van huis uit meekreeg en het enthousiasme voor het makelaarsvak is dit werk me op het lijf geschreven!’

Verantwoorde aankoop
Een huis koop je niet zomaar. Een aankoop leidt tot langdurig financiële verplichtingen die het woongenot niet in de weg mogen staan. Je wilt ook leuke dingen blijven doen. Ruimte hebben voor gezinsuitbreiding of op termijn comfortabel met pensioen gaan. Als aankoopmakelaar kijkt Saskia verder dan de financiering alleen. Ze adviseert en denkt mee over je toekomst.

“Door de ruime ervaring kennen de wijken, straten en woningen in Twente nog maar weinig geheimen voor mij. Heb je een huis die je zou willen kopen gespot? We bezoeken hem samen en ik zorg ervoor dat alle belangrijke informatie boven water komt. We speuren naar eventuele gebreken in of aan het huis, beoordelen of de vraagprijs reëel is en kijken of het verder voldoet aan al je wensen. We kijken ook samen naar de potentie van de woning.”

Echt een (t)huis voor jou vinden we samen.
Neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Saskia Vreeman

Aankoopmakelaar

Kies het pakket dat past bij jouw zoektocht naar een nieuwe woning

Wat doet de aankoopmakelaar bij afname van het BASIS DIY-Pakket?

Wat doe je zelf:

€ 1250

Prijs BASIS DIY-kit huis kopen

Handige informatie bij het kopen van een huis

Wat komt er allemaal kijken bij een aankoop? Aankoopmakelaar Saskia Vreeman deelt haar kennis en ervaringen met het zoeken naar een huis in Borne en regio Twente. Lees haar tips en ervaringsverhalen.

Kies vol vertrouwen jouw droomhuis met een aankoopmakelaar

Ben je op zoek naar jouw droomhuis, maar weet je niet waar te beginnen? Overweeg dan om een aankoopmakelaar in te schakelen!

7 voordelen van een huis kopen met een aankoopmakelaar

Een drukke baan. Oppassen op de kleinkinderen. Mee op schoolkamp. Of op zakenreis naar het buitenland. Mantelzorgen. Er zijn tal van rede...

Waar moet je op letten bij het kopen van een eigen woning?

Het is zover. Je hebt besloten een nieuw huis te kopen. Je wilt groter gaan wonen, of juist kleiner. Wellicht wil je minder ver rijden na...

Met welke kosten krijg je te maken als je een huis koopt?

Met de huidige drukke huizenmarkt betaal je al snel te veel. De verkoopprijzen liggen ruim boven de vraagprijs. Logisch dat je je afvraag...